Hvalp fra os

De tanker og mål vi har for vores opdræt af Rhodesian Ridgeback er især med fokus på mentaliteten, sundheden, brugsegenskaber og at forholde sig til standarden med især tanke på, at vores Ridgeback ikke bliver for store og tunge.
Racen fortjener at forblive den elegante, selvstændige og hurtigt drivende jagthund som Ridgebacken er.
Men også en Ridgeback som er tilpasset vores hverdag på godt og ondt.
Vi elsker at Miljøudfordre og arbejde med vores hunde og det vil vores fremtidige hvalpekuld også bære præg af.
BIOSENSE & Puppy Culture vil være en del af vores opdræt i den grad vi synes det passer ind i vores tankegang mht. prægning og socialisering ❤.
Jeg er blandt andet uddannet som Canis klikkertræner og denne træningsform passer en Ridgeback vældig godt: “Tænke selv, positive og korte træningspas”.

Hvorfor få hvalpe?

Mange tanker bør tænkes, når der skal planlægges hvalpe og det er de samme overvejelser der gøres her hos os uanset om det var vores hanhunde Kali og Poma eller som nu vores skønne og frække tæve Ola.
Vores hanhunde Poma og Kali har fået nogle skønne hvalpe rundt om i Europa og vi elsker at følge dem alle også i 2.generation.Dejligt at kunne være med på “sidelinjen” som hanhundeejer, men endnu bedre vil det være at kunne påvirke hvalpene af eget opdræt i den retning vi gerne vil, helt fra starten af.Det var en af de mange ting som gjorde, at vi havde lyst til at få en tæve og på denne måde kunne gøre meget mere for vores dejlige race, som vi synes den fortjener og vi har haft i ❤ siden 2001.

Scroll to Top